Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul eteği giymek

Rüyada okul eteği giymek

Rüyada okul eteği giymek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, işlerinin düşeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, şöhret elde edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul eteği giymek gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Rüyada okul eteği giymek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada okul eteği giydiğini görmek geleceğin güzel olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Rüyada okul eteği görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli etek giymek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yeni siyah etek giymek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Rüyada renkli uzun etek giymek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı etek giymek bir anda yükseleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa siyah etek giymek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments