Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mizan görmek

Rüyada mizan görmek

Rüyada mizan görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet eder.

Rüyada mizan gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada mizan görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir daha kopmayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada mizan terazisi görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments