Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru mısır taneleri görmek

Rüyada kuru mısır taneleri görmek

Rüyada kuru mısır taneleri görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hatalarından erken döneceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulur.

Rüyada kuru mısır taneleri gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek kısmetin bollaşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada tane mısır görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tane mısır yemek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, zararını tamamen kapatacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır tanesi yemek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments