Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru mısır tanesi görmek

Rüyada kuru mısır tanesi görmek

Rüyada kuru mısır tanesi görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, her zaman neşeli olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, yeni bir ortama girileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kuru mısır tanesi gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet eder.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada mısır tanesi yemek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada tane mısır yemek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek sağlığının geri geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, isteklerinin erteleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı mısır tanesi görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerinin üzüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments