Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tanesi yediğini görmek

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işarettir.

Rüyada mısır tanesi yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır tanesi görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tane mısır yemek işlerinde kara geçeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Rüyada taneli mısır görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mısır taneleri görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, düşünmeden adımlar atayacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments