Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma köprüden geçmek

Rüyada asma köprüden geçmek

Rüyada asma köprüden geçmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada asma köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Rüyada asma köprüden geçmek yalan söyleyeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulur.

Rüyada asma köprü görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Rüyada tahta asma köprü görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma köprüden düşmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asmalı köprü görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada köprüden uçarak geçmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada arabayla köprüden geçmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, mekân değiştireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments