Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmalı köprü görmek

Rüyada asmalı köprü görmek

Rüyada asmalı köprü görmek kişinin tek başına kalacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada asmalı köprü gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada asma köprüden geçmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, ün ve itibar sahibi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asmalı köprü görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ekmeğin kesileceğine, kendisini ona adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma köprüden düşmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, patron koltuğunda oturacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada tahta asma köprü görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada asma köprü görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada asma yaprağı sarması yemek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada asmadan yaprak toplamak çok büyük kazançlar sağlayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada asma üzümü yemek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments