Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma köprü görmek

Rüyada asma köprü görmek

Rüyada asma köprü görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada asma köprü gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Rüyada asma köprü görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma köprüden geçmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Rüyada asma köprüden düşmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asmalı köprü görmek güzel günler görüleceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta asma köprü görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada asmadan yaprak toplamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada asma ağacı görmek küslerin barışacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments