Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden uçarak geçmek

Rüyada köprüden uçarak geçmek

Rüyada köprüden uçarak geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüden uçarak geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada köprüden uçarak geçmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine işaret eder.

Rüyada denizi uçarak geçmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalettir.

Rüyada büyük bir köprüden geçmek kimseden korkmayacağına, ileri gideceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret eder.

Rüyada kırık köprüden geçmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek iyileşeceğine, toparlanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap köprüden geçmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına tabir olunur.

Rüyada köprü üzerinden geçmek eksiği kendinde bulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments