Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla köprüden geçmek

Rüyada arabayla köprüden geçmek

Rüyada arabayla köprüden geçmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arabayla köprüden geçmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada köprüden arabayla geçmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hırsızlık yapacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, köşeye sıkıştıracağına alamet eder.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına delalettir.

Rüyada beton köprüden geçmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına rivayet eder.

Rüyada köprü altından geçmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hak yiyeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada tahta köprüden geçmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments