Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul köprüsünden geçmek

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalet etmektedir.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girebilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ün sahibi birisi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalettir.

Rüyada denizin üzerindeki köprüden geçmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada köprüden uçarak geçmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, içinin huzurla dolacağına delalettir.

Rüyada dar bir köprüden geçmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton köprüden geçmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sorunlar altında ezileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments