Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta asma köprü görmek

Rüyada tahta asma köprü görmek

Rüyada tahta asma köprü görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tahta asma köprü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Rüyada tahta asma köprü görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada asmalı köprü görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına tabir olunur.

Rüyada asma köprüden düşmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma köprüden geçmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada asma köprü görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Rüyada tahta köprü görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tahtadan köprü görmek yeni mallara kavuşacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, suçlamalardan aklanılacağına rivayet eder.

Rüyada tahta köprüde yürümek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments