Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma köprüden düşmek

Rüyada asma köprüden düşmek

Rüyada asma köprüden düşmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, hayatının daha kolay olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada asma köprüden düşmek gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Rüyada asma köprüden düşmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada asma köprü görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulur.

Rüyada tahta asma köprü görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asmalı köprü görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma köprüden geçmek çok zor günler geçireceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada asmadan düşmek olumsuz olaylar yaşayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine inanılır.

Rüyada arabayla köprüden düşmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine işaret eder.

Rüyada köprüye düşmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments