Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmadan düşmek

Rüyada asmadan düşmek

Rüyada asmadan düşmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada asmadan düşmek gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada asma köprüden düşmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, rızkında ve malından olacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asmadan düşmek başarıları ile konuşulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Rüyada asma yaprağı yemek ters giden işlerin de düzeleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işe zorla gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit almak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına inanılır.

Rüyada asma anahtar görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada asma ağacını görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada budanmış asma görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına inanılır.

Rüyada asma kesmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments