Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla köprüden düşmek

Rüyada arabayla köprüden düşmek

Rüyada arabayla köprüden düşmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla köprüden düşmek gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Rüyada köprüden arabayla düşmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Rüyada arabayla köprüden düşmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada köprüden düşmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma köprüden düşmek hayatını kazanırken keyif alacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine tabir olunur.

Rüyada köprüde düşmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments