Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüye düşmek

Rüyada köprüye düşmek

Rüyada köprüye düşmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, çok mutsuz olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada köprüye düşmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Rüyada köprüden düşmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada köprüde düşmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla köprüden düşmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden arabayla düşmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kötü sözler duyulacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden suya düşmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine delalet eder.

Rüyada köprüye düşmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına yorulur.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek iyi habere, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Rüyada köprüden geçerken düşmek hayırlı kararlar verileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments