Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milletvekili adayı görmek

Rüyada milletvekili adayı görmek

Rüyada milletvekili adayı görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada milletvekili adayı gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş size doğru yaklaştıklarını göreceksiniz.

Rüyada milletvekili adayı olmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, huzura erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan milletvekili görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalettir.

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments