Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milletvekili adayı olmak

Rüyada milletvekili adayı olmak

Rüyada milletvekili adayı olmak kötü karakterli bir kadına, dünyasının iyileşmesine, ana baba sözü dinlemeye, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada milletvekili adayı görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı olmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada milletvekili görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, rızkın genişlemesine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada milletvekili seçilmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada milletvekili konuşmak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Rüyada kadın milletvekili görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments