Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan milletvekili görmek

Rüyada bayan milletvekili görmek

Rüyada bayan milletvekili görmek kalben çok rahat edileceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan milletvekili gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Rüyada bayan milletvekili görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada milletvekili seçilmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada milletvekili adayı görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada milletvekili görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın milletvekili görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eski milletvekili görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments