Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek daha iyi yerlere geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, geçim derdinden kurtulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kazancının epey düşeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Rüyada milletvekili görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski milletvekili görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada kendini milletvekili görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına inanılır.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan milletvekili görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına yorulur.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada milletvekili konuşmak ferah bir döneme girileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments