Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili olduğunu gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada milletvekili seçilmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına tabir olunur.

Rüyada milletvekili konuşmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, terfi alamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek günlerini hastanede geçireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada milletvekili görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek hayır vereceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın milletvekili görmek çok başarılı işlere imza atacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments