Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Rüyada milletvekili adayı görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı olmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, başarıları ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada milletvekili konuşmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulur.

Rüyada milletvekiliyle konuşmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada milletvekili seçilmek kazancın günden güne düşeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments