Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, zinde kalacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kendini milletvekili görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, hayallerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada milletvekili konuşmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işarettir.

Rüyada milletvekili adayı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek anne baba duası alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada milletvekili görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments