Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini milletvekili olarak görmek

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek

Rüyada kendini milletvekili olarak görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini milletvekili olarak gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Rüyada milletvekili seçilmek işinden geri kalacağına, onlara galip geleceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili konuşmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet eder.

Rüyada milletvekili görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, yaşamının da düzene gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini milletvekili görmek işlerin iyiye gideceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski milletvekili görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada bayan milletvekili görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı olmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments