Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada mideden ameliyat olmak övgü dolu sözler duyacağına, şaşkın olacağına, kendisine şifa olacağına işaret eder.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ekmeğin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, işinin başına geçeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mide ameliyatı olmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına inanılır.

Rüyada yemekten midesi bulanmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada midede böcek görmek nefsine yenileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada midesi bulanıp kusmak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Rüyada mide ağrısı görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments