Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide ameliyatı olmak

Rüyada mide ameliyatı olmak

Rüyada mide ameliyatı olmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada mide ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada mideden ameliyat olmak ticaret adamı (kadını) olacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine inanılır.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mide ameliyatı olmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, başka alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mide görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mide bulantısı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada mide kanseri olmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada midesi ağrımak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments