Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek gelirinin garanti olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mide ameliyatı olacağını gördüyseniz:

  • Aradığınız ürünleri karlı şekilde alabilirsiniz.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada mide ameliyatı olmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sinirlerinin yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada mideden ameliyat olmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, başarılı adımlar atılacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Rüyada midede yılan görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada midede böcek görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, hastalıkların iyileşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada midede kurt görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments