Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midede böcek görmek

Rüyada midede böcek görmek

Rüyada midede böcek görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada midede böcek gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Rüyada midede böcek görmek tövbelerinin kabul olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada midede taş görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, yanlış işlere girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada midesi bulandığını görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek malının da eksilmeyeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Rüyada mide bulantısı kusmak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mide kanseri olmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada midenin bulandığını görmek çok üst mevkilere geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments