Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide ağrısı görmek

Rüyada mide ağrısı görmek

Rüyada mide ağrısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, işlerin ters gideceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, zararların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mide ağrısı gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada mide ağrısı çekmek ticaretinin büyüyeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalettir.

Rüyada mide ağrısı görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mide bulantısı çekmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalet eder.

Rüyada mideden hasta olmak gelmek istediği noktalara geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalettir.

Rüyada mide bulantısı ve kusmak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine inanılır.

Rüyada midesi bulanıp kusmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işarettir.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments