Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mideden ameliyat olmak

Rüyada mideden ameliyat olmak

Rüyada mideden ameliyat olmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mideden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mideden ameliyat olmak eğlenceli günler yaşayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada mide ameliyatı olmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada midede taş görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işaret eder.

Rüyada mide bulantısı kusmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mide bulantısı görmek endişelerinden kurtulacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada mide ilacı içmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments