Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midesi bulanıp kusmak

Rüyada midesi bulanıp kusmak

Rüyada midesi bulanıp kusmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine yorulur.

Rüyada midesi bulanıp kusmak gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada midesi bulanıp kusmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, işlerinin yaver gideceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada mide bulantısı kusmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada mide bulantısı ve kusmak mesleğine dört elle sarılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mide ilacı içmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, tamamen içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada midenin bulandığını görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mide kanseri görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mideden ip çıkarmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments