Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezun olmadığını görmek

Rüyada mezun olmadığını görmek

Rüyada mezun olmadığını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada mezun olmadığını gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Rüyada mezun olmadığını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada liseden mezun olmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mezun olmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek dinç kalacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet eder.

Rüyada üniversiteden mezun olmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments