Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezun olduğunu görmek

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin mezun olduğunu gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada mezun olamamak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Rüyada okuldan mezun olmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, dertlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezun olmadığını görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin eski haline döneceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bir okuldan mezun olmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments