Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okuldan mezun olmak

Rüyada okuldan mezun olmak

Rüyada okuldan mezun olmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Rüyada bir okuldan mezun olmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ayrılanların birleşeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Rüyada okuldan mezun olamamak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, makbul olmayan işler yapacağına alamet eder.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversiteden mezun olmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, ev sahibi olunacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezun olamamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerin kapanacağına, şansının döneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments