Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezun olmak

Rüyada mezun olmak

Rüyada mezun olmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, arabasını ve toprağının olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezun olmak gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Rüyada okuldan mezun olamamak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir okuldan mezun olmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana rivayet eder.

Rüyada okuldan mezun olmak güzel günlerine gölge düşeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği birini kırmaya, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mezun olamamak hanesine bolluk geleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işarettir.

Rüyada mezun olmak mali krize gireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments