Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada liseden mezun olmak

Rüyada liseden mezun olmak

Rüyada liseden mezun olmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, ele güne muhtaç olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulur.

Rüyada liseden mezun olmak gördüyseniz:

  • Başkalarını takip etmek yerine kendi yolunuzu kendiniz çizin.

Rüyada liseden mezun olmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yükseleceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Rüyada üniversiteden mezun olmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, rızıksız kalacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulur.

Rüyada okuldan mezun olamamak rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir okuldan mezun olmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mezun olmadığını görmek daha sık bir araya geleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments