Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada liseden mezun olduğunu görmek

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada liseden mezun olduğunu gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına tabir olunur.

Rüyada liseden mezun olmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversiteden mezun olmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işaret eder.

Rüyada mezun olmadığını görmek önünü göremez olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada mezun olmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments