Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezun olduğum okulu görmek

Rüyada mezun olduğum okulu görmek

Rüyada mezun olduğum okulu görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hayırlı bir haber alınacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezun olduğum okulu gördüyseniz:

  • Yeni maddi çıkış yolları söz konusu olabilir.

Rüyada okuldan mezun olmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, çok mutlu olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir okuldan mezun olmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada okuldan mezun olamamak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hızlanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine tabir olunur.

Rüyada üniversiteden mezun olmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, güçten ve takatten düşeceğine yorulur.

Rüyada mezun olmadığını görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments