Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan su içmek

Rüyada mezarlıktan su içmek

Rüyada mezarlıktan su içmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan su içmek gördüyseniz:

  • İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan su içmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada mezardan su içmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta su içmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta içki içmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, hanenizde bolluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta sigara içmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine delalettir.

Rüyada zehirli su içmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne suyu içmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet eder.

Rüyada şifalı su içmek başarılarının tadına varacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments