Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli su içmek

Rüyada zehirli su içmek

Rüyada zehirli su içmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kazancın her daim artacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, müşterilerinin çoğalacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zarar edeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada zehirli su içmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel konuları veya başkalarına ait bilgileri bir yakınınızla paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada zehirli su içmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehir içmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan zehiri içmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, güçlendikçe güçleneceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli süt içmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, hayalkırıklığı duyacağına, eline büyük paralar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare zehiri içmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulur.

Rüyada zehirli su görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada safran suyu içmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments