Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan su içmek

Rüyada mezardan su içmek

Rüyada mezardan su içmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan su içmek gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Rüyada mezarlıktan su içmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, adımlarını daha sağlam atacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta su içmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada mezardan su içmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta içki içmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta sigara içmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Rüyada ölünün elinden su içmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada muz suyu içmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, durgun giden işlerin açılacağına, patron olunacağına rivayet eder.

Rüyada balık suyu içmek iyi hissedeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments