Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı su içmek

Rüyada şifalı su içmek

Rüyada şifalı su içmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kişinin afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifalı su içmek gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şifalı su içmek makamından olacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada şifalı su görmek hak yolundan ayrılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada şifalı suya girmek rahat yüzü göreceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Rüyada şifalı su dağıtmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şifalı sular görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada şifa dilemek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments