Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta su içmek

Rüyada mezarlıkta su içmek

Rüyada mezarlıkta su içmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta su içmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki değişim sürecine giriyor.

Rüyada mezarlıkta su içmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada mezardan su içmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan su içmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta içki içmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta sigara içmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bazen umutlarını yitireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada çok susayıp su içmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin elinden su içmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments