Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne suyu içmek

Rüyada vişne suyu içmek

Rüyada vişne suyu içmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vişne suyu içmek gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada vişne suyu içmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vişne meyve suyu içmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada vişne şurubu içmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine delalet eder.

Rüyada vişne kompostosu içmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine delalettir.

Rüyada vişne şerbeti içmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vişne votka içmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet eder.

Rüyada vişne hoşafı içmek gerçek mutluluğu tadacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada vişne suyu dökmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yersiz yere suçlanacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments