Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta içki içmek

Rüyada mezarlıkta içki içmek

Rüyada mezarlıkta içki içmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, istediği gibi yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta içki içmek gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada mezarlıkta içki içmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, duaların kabul olacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ölü biriyle içki içmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak iç sıkıntınızın azalacağına, hem verimi yükselteceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Rüyada içki şişesinden su içmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada bilmeden içki içmek gereken sabrı göstereceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle içki içmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yeni mallara kavuşacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada barda içki içmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments