Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan su almak

Rüyada mezarlıktan su almak

Rüyada mezarlıktan su almak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi bir kariyer edineceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Rüyada mezarlıktan su almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Rüyada su dolu mezar görmek duygularının karşılık göreceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada mezarlık ve su görmek içsel güvensizliklerinize, huzur ve kazanç getireceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalettir.

Rüyada mezar ve su görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada mezara su dökerken görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine inanılır.

Rüyada kendi mezarına su dökmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan su almak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada mezardan su içmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne su dökmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments