Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarına su dökmek

Rüyada kendi mezarına su dökmek

Rüyada kendi mezarına su dökmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendi mezarına su dökmek gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Rüyada kendi mezarına su dökmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlara su dökmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çok kolay bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta su dökmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, sorunlarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada mezara su dökmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa su dökmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada mezar su dökmek kazancının günbegün artacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalettir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments