Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve su görmek

Rüyada mezar ve su görmek

Rüyada mezar ve su görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada mezar ve su gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada suyun altında mezar görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde su görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar içinde su görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünde su görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, meşakkate düşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek ailesini utandırmayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan su içmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta su içmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yol kat edeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıktan su almak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments