Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık ve su görmek

Rüyada mezarlık ve su görmek

Rüyada mezarlık ve su görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada mezarlık ve su gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Rüyada mezarın içinde su görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir beladan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara su döktüğünü görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlara su dökmek aile saadetinin de artacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta su içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mezarı su içinde görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalet etmektedir.

Rüyada mezardan su çıktığını görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada mezar üstüne su dökmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta su görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kendisini eve kapatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments