Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu mezar görmek

Rüyada su dolu mezar görmek

Rüyada su dolu mezar görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, tövbelerin amacına ulaşacağına, kazancın gittikçe azalacağına, kendisiyle de gururlanacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalettir.

Rüyada su dolu mezar gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Rüyada içi su dolu mezar görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalettir.

Rüyada su dolu mezar görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarı su dolu görmek işiyle nam salacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada dolu mezar kazmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada dolu mezar görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu mezarı açmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada içi dolu su şişesi görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada su dolu tuvalet görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments